Бабусині страви: "Фарширований перець"

Бабусині страви: "Фарширований перець"

Інгредієнти:

  • болгарський перець (бажано різного кольору) - 3 шт.,
  • твердий сир - 300-400 г,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • майонез для заправки.

  • Спосіб приготування:

    Сир натерти на дрібній тертці. Додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати. Додати трохи майонезу, ще раз перемішати.

    Перець вимити, видалити насіння і плодоніжку.

    Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці.

    У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром.

    Поставити перець в холодильник на 3-4 години.

    Потім гострим ножем нарізати кружечками.

    Подавати, прикрасивши листочками свіжої зелені.