Бабусині страви: "Форель під соусом песто"

Бабусині страви: "Форель під соусом песто"

Інгредієнти:

  • кілька медальйонів форелі (можна просто філе)
  • 1 лимон
  • 2 столових ложки соусу Песто
  • трохи оливкового масла
  • велика морська сіль
  • сушені базилік і майоран (можна використовувати млин «Італійські трави»

  • Приготування:

    1. Спочатку потрібно замаринувати форель в лимонному соці з італійськими травами і залишити в холодильнику на кілька годин.

    2. Коли рибка як слід промаринується, викласти її в змащену оливковою олією форму, розподілити (як підкаже ваша фантазія) соус «Песто», і запікати в духовці при температурі 180 градусів не більше 10 хвилин. Тут найважливіше - не пересушити рибку.

    Вишукано і дуже незвично... Ця страва, мабуть, добре підійде для романтичної вечері.