Бабусині страви: "Фунчоза з грибами"

Бабусині страви: "Фунчоза з грибами"

Інгредієнти:

  • локшина (рисова - фунчоза) - 100 г
  • шампіньйони - 200 г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт
  • морква - 1 шт
  • редька (зелена) - 100 г
  • часник - 3 зуб.
  • соєвий соус - 2 ст. л.
  • оцет (3%) - 1 ст. л.
  • цукор - 1 ст. л.
  • перець червоний пекучий
  • сіль
    олія - ​​70 мл
    кінза

  • Спосіб приготування:

    1. Фунчозу відварюємо 1 хвилину в окропі.
    2. Зливаємо на друшляк, промиваємо окропом.
    3. Відварюємо протягом 10 хвилин гриби.
    4. Нарізаємо півкільцями цибулю.
    5. Нарізаємо соломкою (по-корейськи) редьку та моркву.
    6. Ріжемо часточками гриби.
    7. Пересмажуємо гриби на рослинній олії до золотистої скоринки, додаємо цибулю, підрум'янюємо.
    8. Додаємо моркву і редьку, пересмажуємо.
    9. Видавлюємо часник, додаємо соєвий соус, оцет, сіль, гіркий перець, цукор.
    10. Протушіваем суміш близько 5 хвилин.
    11. Викладаємо овочево-грибну суміш на фунчозу.
    12. Посипаємо зеленню кінзи. І відразу подаємо гарячим. При відсутності рисової локшини, можна замінити звичайною.