Бабусині страви: "Грибна ікра"

Бабусині страви: "Грибна ікра"

Інгредієнти:

  • гриби -2 кг,
  • цибуля -1 кг,
  • морква -1 кг,
  • помідори -1 кг,
  • соняшникова олія -1 л,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • оцет (9 %) -9 ст. ложок.

  • Спосіб приготування:

    У глибоку каструлю влийте соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Цибулю поріжте півкільцями, покладіть в каструлю і готуйте близько 5 хвилин.

    Моркву натріть на грубій тертці і додайте до цибулі. Готуйте протягом 15 хвилин.

    Помідори наріжте маленькими кубиками і додайте до моркви і цибулі. Готуйте ще 15 хвилин.

    Гриби почистіть і наріжте пластинками. Потім з’єднайте гриби з морквою, помідорами та цибулею і варіть, помішуючи, протягом півгодини.
    В кінці додайте оцет, перемішайте.

    Готову грибну ікру розкладіть в стерилізовані банки і закатайте. Зберігайте в холодному сухому місці.