Бабусині страви: "Грибний паштет"

Бабусині страви: "Грибний паштет"

Інгредієнти:

  • підберезники -1 кг,
  • цибуля -1 шт.,
  • морква -1 шт.,
  • оцет -2 ст. ложки,
  • соняшникова олія -75 мл,
  • сіль і чорний мелений перець -за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Гриби почистіть, помийте, складіть у каструлю і залийте водою. Варіть 20 хвилин після закипання.

    Цибулю подрібніть, обсмажте в олії, потім додайте до неї терту моркву. Тушкуйте овочі на невеликому вогні близько 6 хвилин.

    З грибів злийте воду, збийте блендером. Приправте сіллю, перцем. Додайте до грибів засмажку, перемішайте.

    Розкладіть масу в стерилізовані банки, зверху налийте по ложці оцту.

    Прикрийте банки кришками і стерилізуйте в каструлі з водою протягом години. Потім закатайте банки і переверніть.