Бабусині страви: "Гуляш в мультиварці"

Бабусині страви: "Гуляш в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 400 грам свинини;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 2 столові ложки борошна;
  • Соняшникова олія;
  • 3 склянки води;
  • Спеції, сіль;

  • Спосіб приготування:

    Нарізуємо середніми шматками свинину. Потім чистимо цибулю з морквою. Цибулю дрібно ріжемо, а моркву промиваємо, нарізуємо соломкою.

    Тепер наливаємо олію в чашу для мультиварки, обсмажуємо в ній 20 хвилин у режимі *випічка* цибулю, м'ясо і моркву. Також можна додати до них столову ложку томатної пасти.

    Після цього солимо, перчимо отриману масу. Потім додаємо до неї приправу за смаком, лавровий лист, три склянки води і розведену в маленькій кількості води дві столові ложі борошна. Все ретельно перемішуємо.

    Включаємо на одну годину режим *гасіння* в мультиварці.