Інгредієнти:
Для заливки:
яйця – 2 шт.
вершки - 200 мл
сіль
мелений мускатний горіх (за бажанням) - 1/2 чайної ложки
твердий сир - 100 г
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто і покласти в пакет і в холодильник на 30 хвилин.
2. Куряче філе порізати і обсмажити.
3. Цибулю порізати і обсмажити з м'ясом.
4. Гриби порізати і теж покласти в сковороду до м'яса з цибулею, смажити помішуючи.
5. Броколі відварити в підсоленій воді пару хвилин, воду злити. Капусту покласти в сковороду до м'яса з грибами. Посолити і поперчити. Ще трохи посмажити. Начинка готова.6. Тісто розкачати і укласти у форму, щоб покрило дно і зробити бортики. Зверху покласти пергамент і, а зверху квасолю або горох, щоб тісто не піднялося. Покласти в розігріту духовку на 180 градусів на 15 хвилин. Вийняти з духовки, прибрати папір з квасолею.
7. На тісто викласти начинку. Посипати сиром.
8. Зробити заливку. Збовтати яйця і вершки, посолити, додати мускатний горіх.
9. Залити пиріг і поставити в духовку ще на 30 хвилин.