Бабусині страви: "Каша перлова в мультиварці з овочами"

Бабусині страви: "Каша перлова в мультиварці з овочами"

Інгредієнти:

  • 200 г перловки,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 помідор,
  • 200 г броколі,
  • зелень за смаком,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 1 лавровий лист,
  • чорний перець за смаком,
  • сіль за смаком,
    500 мл води.

  • Спосіб приготування:
    Перловку ретельно промий і замочи на 2 години. Потім злий воду і ще раз промий.

    Дрібно поріж цибулю. Моркву потри на середній тертці. Помідор і болгарський перець поріж дрібними кубиками. Броколі розбери на суцвіття.

    Налий у чашу мультиварки олію і вибери режим "Випічка", 20 хвилин.

    У розігріту олію виклади цибулю, моркву, болгарський перець і обсмаж овочі. Через 10 хвилин додай броколі, помідор, зелень, перемішай і також обсмаж.

    Потім додай до овочів перловку, лавровий лист, налий воду, посоли, поперчи і вибери режим "Тушкування", 40 хвилин. Готуй кашу перлову в мультиварці під кришкою.

    Після сигналу каша перлова в мультиварці готова. Якщо її залишити ще на 10 хвилин потомитися в режимі "Підігріву", каша буде більш ніжною і смачною.