Бабусині страви: "Кокосово-шоколадні рогалики"

Бабусині страви: "Кокосово-шоколадні рогалики"

Інгредієнти:

  • двісті грам борошна
  • сто грам вершкового масла (маргарину)
  • 70 г сметани
  • 2 жовтки
  • Три столових ложки цукру
  • 0,5 ч л соди
  • одна столова ложка какао
  • чотири столових ложки кокосової стружки
  • ~ 40 г шоколаду
  • 1-2 ст л молока або вершків

  • Спосіб приготування:

    1.Масло кімнатної температури перемішуємо з просіяним борошном, сметаною (погасити в ній соду), цукром і жовтками. Замішуємо приємне таке тісто і ділимо його на дві частини.
    2.В одну частину додаємо какао, в іншу-кокосову стружку. Кожне тісто ділимо ще на половину (розгортаємо в два заходи.

    3.Присипаємо стіл, на якому будемо працювати, борошном і розгортаємо тонко (наскільки можливо) обидва тіста, приблизно однакової форми (качалку змастіть маслом).
    4.На шоколадне тісто переносимо за допомогою качалки кокосове тісто, розрізаємо на трикутники і скочується рогалики, починаючи з більшої сторони.
    5.Випікаємо на деку (180 градусів), застеленим папером для випічки, хвилин 20.
    6.Топимо шоколад, додавши молоко, на водяній бані і змащуємо пензликом рогалики.