Бабусині страви: "Курячі рулетики з маринованою кукурудзою"

Бабусині страви: "Курячі рулетики з маринованою кукурудзою"

Інгредієнти:

  • Курка (філе) - 500 г
  • Кукурудза (мариновані міні-початки) - 5 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 / 2 шт
  • Сир плавлений - 100 г
  • Бекон - 80 г
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Сир твердий - 50 г

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе вимити, порізати на порційні шматки і відбити.

    Плавлений сир прибрати в морозилку на 10 хвилин, потім натерти на крупній тертці.
    Перець очистити від насіння і дрібно порізати. Бекон порізати на смужки.

    На відбите філе викласти смужку бекону, посипати тертим сиром і червоним перцем, чорним перцем (за смаком).
    На краєчок покласти кукурудзяний качан. Згорнути рулетик і закріпити зубочисткою.

    Деко застелити фольгою, викласти рулетики, зверху накрити фольгою. Запікати при 180 гр. 15 хвилин, потім фольгу зняти, посипати рулетики тертим сиром і запікати ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться.