Бабусині страви: "Куряча грудка в мультиварці"

Бабусині страви: "Куряча грудка в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Вершки або сметана - 1 стакан
  • Гірчиця - 1 ч. ложка
  • Часник -2 зубця
  • Сіль, перець
  • Приправи (за бажанням)

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе розморозити і промити.
    Приготуємо соус. Змішати в тарілці вершки (сметану) з гірчицею, додати подрібнений часник, сіль, перець і приправи.
    Філе помістити в ємність з соусом, мінімум на 20 хвилин.

    Чашу з мультиварки змастити маслом, перекласти промариновані курячі грудки.
    Запікати грудки в режимі «випічка», 40 хвилин, в процесі приготування в мультиварці м'ясо потрібно перевернути на іншу сторону, через 20 хвилин спочатку приготування.
    Куряча грудка в мультиварці готова, можна подавати з овочами, зеленню і як гарнір.