Бабусині страви: "Куряча зупка з зеленню"

Бабусині страви: "Куряча зупка з зеленню"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт
  • морква - 2 шт
  • цибуля - 1 шт
  • упаковка замороженої суміші овочів (цвітна капуста, зелена стручкова квасоля, горошок, броколі, морква)
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • зелень кропу для прикраси

  • Спосіб приготування:

    1. У холодну воду опускаємо куряче філе, дві почищені морквини та цибулю (щоб зупка була золотиста - залишаємо верхній шар коричневої шкірки).

    2. У підсоленій воді 3 хвилин відварюємо заморожені овочі. Зливаємо воду.

    3. Коли вода закипить - солимо та перчимо. Додаємо овочі.

    4. Варимо до готовності курки та овочів. Після приготування викидаємо цибулину, а моркву ріжемо кільцями. Під час посту можна куряче філе замінити картоплею - вийде пісний, але теж смачний та ситний супчик.

    5. При подачі посипаємо кропом.