Бабусині страви: "Легка печеня з грибами"

Бабусині страви: "Легка печеня з грибами"

Інгредієнти:

  • 10-15 шампіньйонів,
  • 4-5 картоплин,
  • 1 морквина,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • сметана, паприка, чорний перець, сіль - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Гриби почисти, промий і кожен розріж на 4 частини. Картоплю почисти й поріж великими шматочками. Моркву почисти й натри на крупній тертушці або дрібно поріж соломкою.

    У форму для запікання склади всі компоненти й перемішай, додай зубчики часнику, посоли, поперчи, скропи злегка оцтом і олією. Запікай за температури 180 градусів до готовності.

    Готову печеню з грибами подавай зі сметаною й посип паприкою. Також можна прикрасити свіжою зеленню.