Бабусині страви: "Мандаринова індичка"

Бабусині страви: "Мандаринова індичка"

Інгредієнти:

  • грудка індички - 500 г
  • мандарини - 4-5 шт.
  • сир - 30-50 г
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Приготуйте маринад. З 2-3 мандаринів вичавіть сік. Змішайте мандариновий сік і соєвий соус.
    М’ясо поріжте як на відбивні, відбийте під плівкою, посоліть і поперчіть. Покладіть м’ясо в маринад як мінімум на 30 хвилин.
    Решту, 2-3 мандарина почистіть від шкірки, білих прожилок і плівок. У кожен шматок м’яса загорніть рулетом по 2-3 часточки мандарина. Скріпіть зубочистками і покладіть у форму для запікання. Зверху вилийте маринад. Поставте в розігріту до 170 °С духовку на 20-30 хвилин. Посипте тертим сиром і поставте в духовку ще на 10 хвилин.