Бабусині страви: "Овочева запіканка"

Бабусині страви: "Овочева запіканка"

Інгредієнти:

  • маленький качан цвітної капусти,
  • 2 невеликих кабачка,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 2 зубки часнику,
  • 3 яйця,
  • 100 мл сметани,
  • 50 г твердого сиру,
  • зелена цибуля,
  • петрушка,
  • 2 ст. ложки олії,
    спеції,
    перець і сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Цвітну капусту розбери на маленькі суцвіття. Кабачки наріж невеликими кубиками. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю наріж півкільцями. На розігрітій сковороді в олії по черзі злегка обсмаж усі овочі.

    Приготуй соус. Збий блендером яйця і сметану. Додай подрібнений часник, натертий сир, сіль, спеції і ретельно перемішай.

    У змащену маслом форму для випічки виклади обсмажені овочі, зелень, залий соусом, акуратно перемішай і постав у розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

    При подачі посип петрушкою.