Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Розморозьте каракатиці. Для того, щоб замаринувати каракатиці викладіть їх у миску, залийте оливковою олією, так щоб покривало повністю каракатиць. Додайте перець Чилі, соєвий соус, сіль і спеції (італійські трави). Перемішайте і залиште на 30 хвилин.
2. Якщо у вас заморожені креветки, то необхідно їх попередньо розморозити. Очистіть креветки від шкірки. Можна також купити вже відварені креветки, щоб зекономити час.
3. Поставте варитися воду. Як вода закипить посоліть її і вкладіть ваш улюблений вид пасти, наприклад таліоліні.
4. Помідор обшпарте окропом, зніміть шкірку, очистіть від насіння і наріжте тільки м'якоть смужками.
5. Поки паста вариться приготуємо соус. Обсмажте очищене насіння до золотистого кольору.
6. Каракатиці разом з маринадом викладіть на розігріту сковороду. Обсмажуйте 3 хвилини на сильному вогні.
7. Додайте креветки і перемішайте. Відразу можна додати вино. Смажте приблизно 3-5 хвилин на середньому вогні.
8. Додайте помідори в сковорідку. Перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
9. У соус викладіть пасту, додайте зелень і перемішайте. Паста готова.
10. При подачі посипте пасту тертим сиром пармезан.