Бабусині страви: "Пиріг з лососем і шпинатом"

Бабусині страви: "Пиріг з лососем і шпинатом"

Інгредієнти:

  • тісто листкове - 500 г,
  • філе лосося - 500 г,
  • шпинат - 200 г,
  • сир - 300 г,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець, приправи для риби за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Шпинат обсмажте на вершковому маслі 5 хвилин, посоліть, поперчіть.
    Тісто злегка розкачайте, поділіть навпіл. Одну половину покладіть на змащений олією лист.

    Шпинат остудіть, перемішайте з сиром. Рибу поріжте кубиками, посоліть, поперчіть, посипте приправами для риби.

    Викладіть на тісто начинку зі шпинату і сиру, зверху покладіть рибу. Накрийте другим шматком тіста, защепніть краї.
    Змастіть пиріг збитим яйцем, поставте в розігріту до 200 °С духовку, випікайте 30 хвилин.