Бабусині страви: "Риба під соусом з оливками"

Бабусині страви: "Риба під соусом з оливками"

Інгредієнти:

  • філе риби (тилапія, судак і т.д.): 500 г.
  • помідори: 300 г.
  • цибуля: 150 г.
  • оливки: ½ банки
  • яйце: 1 шт.
  • борошно, сіль, перець, зелень за смаком

  • Спосіб приготування:

    Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити. Яйце збити, обваляти у ньому шматочки риби. Потім обваляти в борошні. Посмажити рибу до готовності (по 5-7 хв. з кожного боку).
    Цибулю, помідори, зелень та оливки порізати. Обсмажити цибулю, додати помідори, тушкувати 5 хв. Додати оливки і зелень, посолити. Готувати це 2-3 хв. На тарілку викласти рибу, полити її соусом.