Бабусині страви: "Рибні палички з сьомги"

Бабусині страви: "Рибні палички з сьомги"

Інгредієнти:

  • 500 г філе норвезької сьомги,
  • 100 г кунжуту,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 100 г сиру,
  • 1 яйце,
  • 1 ст. ложка води,
  • оливкова олія,
  • перець за смаком,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Філе сьомги наріж скибочками завдовжки 10 см і завтовшки 2-3 см. В окремій мисці змішай борошно, сіль і перець. Окремо збий яйце з водою. Сир натри на тертці і змішай із насінням кунжуту.

    Рибні палички обваляй у борошні, потім в яйці і після цього в кунжуті з сиром.

    У сковороді розігрій олію і обсмаж палички з усіх боків до золотистої скоринки приблизно 4 хвилини. Подавай гарячими.