Бабусині страви: "Рис з печерицями"

Бабусині страви: "Рис з печерицями"

Інгредієнти:

  • рис басматі: 1 стак
  • вода: 2 стак
  • морква: 2 шт
  • цибуля: 1 шт
  • гриби
  • олія для смаження
  • спеції

  • Спосіб приготування:

    1. Рис промиваємо та висушуємо.
    2. Обсмажуємо рис до золотистого кольору.
    3. Ріжемо мілко цибулю, а моркву - маленькими часточками.
    4. Смажимо цибулю на олії. Додаємо моркву. Тушкуємо. Додаємо гриби та тушкуємо до готовності. Солимо, перчимо.

    5. Додаємо гриби, цибулю та моркву до рису та вливаємо утди два стакана кипяченої води кімнатної температури. Додаємо приправи. Закриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні до 30 хвилин - поки вода не впарується.