Бабусині страви: "Салат з брокколі і цвітної капусти"

Бабусині страви: "Салат з брокколі і цвітної капусти"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 500 г
  • броколі - 500 г
  • грейпфрут (або апельсин) - 1 шт.
  • оливкова олія, розмарин, сіль, чорний мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Капусту відваріть протягом 5-7 хвилин у підсоленій воді, додавши розмарин і 1 ст. ложку оливкової олії. Воду злийте і промийте капусту під струменем холодної води.
    У сотейнику розігрійте оливкову олію, додайте трохи розмарину і очищений від плівок грейпфрут, тушкуйте на слабкому вогні 3-5 хвилин, періодично помішуючи, приправте сіллю і перцем за смаком.
    Овочі викладіть на тарілку і полийте соусом.