Бабусині страви: "Щавлевий суп на реберцях"

Бабусині страви: "Щавлевий суп на реберцях"

Інгредієнти:

  • реберця
  • щавель: 1 пучок
  • картопля: 4 шт
  • сметана: 4 ст.л
  • яйця: 4 шт
  • сіль
  • перець
  • свіжа петрушка

  • Спосіб приготування:

    1. На реберцях варимо бульйон протягом 1 години. Солимо, перчима за смаком.
    2. Додаємо в бульйон картоплю, порізану кубиками.
    3. Коли картопля звариться, додаємо мілко поразний щавель. Варимо 3 хвилини.
    4. Варимо яйця, остуджуємо та тремо на крупній тертці.

    5. Додаємо яйця в суп та заправляємо його сметаною. Варимо ще 2 хвилини.
    6. Розливаємо суп в тарілки та прикрашаємо петрушкою.