Бабусині страви: "Сирники"

Бабусині страви: "Сирники"

Інгредієнти:

  • 300 г м'якого і не сухого сиру,
  • 3 ст. ложки манки,
  • 1-2 ст. ложки цукру,
  • 2 ст. ложка олії,
  • щіпка солі,
  • борошно для обвалювання.

  • Спосіб приготування:

    Сир перетри через сито, додай до нього цукор, манну крупу, сіль і перемішай. Якщо сир попався сухуватий і твердий, то краще додати в тісто трохи рідини (буквально 1 ст. ложку молока, кефіру або води).

    Заміси тісто. Для цього можна скористатися блендером або ж виделкою.

    Тісто має вийти м'яким і трохи липким. Щоб тісто не прилипало до рук, обмокни їх у борошно і скатай невеликі кульки з тіста, а потім приплюсни їх і сформуй сирники.

    Виклади сирники на сковороду в розігріту олію і трохи зменш вогонь. Обсмажуй сирники під кришкою на середньому вогні з обох боків 7-8 хвилин

    Готові сирники подавай зі сметаною, варенням, згущеним молоком - чого душа забажає.