Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нагріти в сковороді олію. Смажити цибулю протягом 15 хв, помішуючи, до м'якості і карамелізації. Дати охолонути.
2. Тим часом, змастити маслом або дві форми для хліба місткістю 1 кг або два дека. Змішати борошно, сіль і дріжджі. Перемішати з водою, і коли вийде м'яке тісто, місити його близько 10 хв. Додати ще трохи води або борошна, якщо необхідно.
3. Розкачати тісто в прямокутник і пальцями зробити глибокі діри в тісті. Посипати рештками цибулі, сиром і селерою.
4. Скласти тісто навпіл і розкотити. Повторити, поки всі інгредієнти не будуть добре розподілені. Потім сформувати довгий рулет. Порізати навпіл і покласти кожну половину або у форми, або сформувати в круглі буханці і покласти на деко.
5. Накрити і залишити тісто підніматися на 30-40 хвилин, поки тісто не збільшитися вдвічі.
6. Розігріти духовку до 220 градусів.
7. Змастити хліб зверху яйцем, і посипати тертим сиром. Запікати 25-30 хвилин, поки хліб не підніметься і не з'явиться золотава скоринка. Залишити на 10 хвилин у формі, потім дістати з форми або прибрати з дека і перекласти на решітку.