Бабусині страви: "Сирний крем-суп з креветками"

Бабусині страви: "Сирний крем-суп з креветками"

Інгредієнти:

  • 4 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибуля порей (біла частина)
  • 2 часточки часнику
  • 0.5 солодкого перцю
  • 0.5 перцю чилі
  • рибний бульйон
  • креветки відварні
  • 200 г вершків
  • 150 гр вершкового сиру
  • чорний перець
    сіль
    кріп

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю, солодкий перець і перець чилі, цибулю порей, часник і моркву очищаємо та нарізаємо кубиками (тоді все швидше приготується), заливаємо рибним бульйоном, щоб овочі були покриті ним приблизно на 2 сантиметри. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.
    2. Варимо усе до повної готовності, після чого перемішуємо усе за допомогою блендера до однорідної маси (в пюре).

    3. Переливаємо суп до окремої каструлі, додаємо вершковий сир та самі вершки, ставимо на вогонь та нагріваємо,доводимо до кипіння і варимо поки не розтане сир.
    4. Перед подачею кладемо о тарілки декілька креветок, подрібнену зелень та декілька шматочків грінок.