Бабусині страви: "Сирний суп-пюре з куркою"

Бабусині страви: "Сирний суп-пюре з куркою"

Інгредієнти:

  • плавлений сир - 400 г,
  • куряче філе - 500 г,
  • рис - 150 г,
  • картопля - 400 г,
  • цибуля - 150 г,
  • морква - 150 г,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе залийте 3-ма літрами холодної води. Додайте сіль і перець за смаком і варіть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Остудіть і поріжте на шматочки.

    У киплячий бульйон засипте рис, варіть близько 10 хвилин.

    Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на тертці.

    Очищену картоплю поріжте кубиками і покладіть в бульйон разом з цибулею і морквою. Варіть 5-7 хвилин, потім додайте м’ясо і варіть до готовності картоплі.

    Додайте плавлений сир, перемішайте. Посипте порізаною зеленню.