Бабусині страви: "Соковита запечена свинина з картоплею"

Бабусині страви: "Соковита запечена свинина з картоплею"

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 800 гр картоплі
  • 2 цибулі
  • 2 ст. л майонезу
  • сіль
  • чорний перець

  • Спосіб приготування:

    1. Свинячу вирізку промиваємо, натираємо сіллю та перцем, змащуємо майонезом.
    2. Розігріваємо духовку до 180 С.
    3. Ставимо свинину запікатися в духовку на 50-70 хвилин до появи апетитної золотистої скоринки.
    4. Перед подачею готову вирізку нарізаємо порційними шматочками та подаємо з підсмаженою або ж запеченою разом з м’ясом картопельку.