Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Нарізуємо дрібними шматками м'ясо, ложем їх у каструлю, заливаємо водою, а після включаємо на дві години режим *гасіння*.
Тепер чистимо картоплю з морквою, промиваємо їх, а потім нарізуємо брусочками моркву, а картоплю кубиками.Чистимо цибулю. Коли закінчиться м'ясо гаситися, додаємо до нього в каструлю моркву, цибулю, лавровий лист, рис і картоплю. Солимо.
Після цього включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *випічка*.
У мисці збиваємо курячі яйця і вливаємо їх в суп, за кілька хвилин до сигналу в мультиварці. Перемішуємо суп.
Потім дрібно ріжемо зелень, висипаємо її в готовий суп розливаємо його по тарілках і подаємо до столу.