Бабусині страви: "Суп з м'ясом та яйцем в мультиварці"

Бабусині страви: "Суп з м'ясом та яйцем в мультиварці"

Інгредієнти:

  • М'ясо;
  • 2 курячих яйця;
  • 3 картоплини;
  • 4 ложки рису;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • Зелень;
  • Лавровий лист;
  • Чорний перець, сіль;

  • Спосіб приготування:

    Нарізуємо дрібними шматками м'ясо, ложем їх у каструлю, заливаємо водою, а після включаємо на дві години режим *гасіння*.
    Тепер чистимо картоплю з морквою, промиваємо їх, а потім нарізуємо брусочками моркву, а картоплю кубиками.
    Чистимо цибулю. Коли закінчиться м'ясо гаситися, додаємо до нього в каструлю моркву, цибулю, лавровий лист, рис і картоплю. Солимо.
    Після цього включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *випічка*.
    У мисці збиваємо курячі яйця і вливаємо їх в суп, за кілька хвилин до сигналу в мультиварці. Перемішуємо суп.
    Потім дрібно ріжемо зелень, висипаємо її в готовий суп розливаємо його по тарілках і подаємо до столу.