Бабусині страви: "Суп з печерицями та сиром"

Бабусині страви: "Суп з печерицями та сиром"

Інгредієнти:

  • Два літри бульйону або води
  • Чотири картоплі
  • Два плавлених сирка
  • 200 грам печериць
  • Щіпка солі
  • Одна морква
  • Зелень

  • Спосіб приготування:

    • Чистимо картоплю, потім миєму його й нарізаємо соломкою або кубиками. Після чистимо цибулю з морквою. Моркву миємо, натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно.

    • Печериці миємо й нарізаємо скибочками. Потім кип'ятимо бульйон або картопля в каструлі і кидаємо в неї вариться 15 хвилин картопля. Тепер обсмажуємо до золотистого кольору на сковорідці цибулю з морквою. Після додаємо туди шампіньйони і смажимо все ще 15 хвилин.

    • Викладаємо вміст сковорідки в каструлю з картоплею. Солимо супчик і за дві хвилини до його готовності натираємо в нього теркою плавлені сирки. Посипаємо його січеною, митої зеленню і суп з печерицями готовий.