Бабусині страви: "Свинина з овочами в соусі"

Бабусині страви: "Свинина з овочами в соусі"

Інгредієнти:

  • запечена свинина (лопатка або балик) - 300-400 г,
  • мисливські ковбаски - 4 шт.,
  • болгарський перець - 1-2 шт.,
  • морква - 3-4 шт.,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • зелена цибуля для прикраси.
  • Для соусу:
  • томатний кетчуп - 100 г,
  • вода - 100 г,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • оцет (винний) - 1 ст. ложка,
    цукор (коричневий) - 1 ст. ложка,
    лимонна цедра - 1 ч. ложка,
    паприка, сіль і чорний мелений перець за смаком.


  • Спосіб приготування:

    Овочі наріжте великими шматочками, обсмажте на олії.

    Додайте порізане м’ясо та мисливські ковбаски.

    Приготуйте соус. Змішайте в мисці всі інгредієнти для соусу.

    М’ясо та овочі залийте приготованим соусом.

    Тушкуйте 20 хвилин на слабкому вогні. Якщо соус швидко випарується – можна додати ще трохи води.