Бабусині страви: "Тістечка Хмарки в шоколаді"

Бабусині страви: "Тістечка Хмарки в шоколаді"

Інгредієнти:

  • Для тістечок:
  • білки: 4 шт
  • цукор: 1 стак
  • желатин: 1 ст.л
  • вода 2-ст.л
  • ванільний цукор: 1пак
  • пачка круглого печива: 1 шт
  • Для глазурі:
  • плитки гіркого шоколаду: 2 шт
  • вершкове масло: 100 г

  • Спосіб приготування:

    Розвести желатин у воді, підігріти до повного розчинення і остудити.
    Збити білки з цукром в міцну піну, додати ванільний цукор або каву і охолоджений желатин. Продовжити збивати.
    Перекласти в конверт для запікання і на кожне печиво гіркою вичавити збиті білки. Печиво зі збитими білками повинно стояти на тарілці або підносі.
    Розтопити на водяній бані шоколад і масло, перемішати до однорідної маси. Акуратно чайною ложкою полити глазур'ю збиті білки.
    Готові тістечка поставити на 2 години в холодильник.