Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З перцю вийняти насіння і порізати квадратами по 2-3 см. Цибулю очистити і розрізати уздовж на 8 частин. З гілочок чебрецю обдерти листя.
2. У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії. Додати перець, цибулю, чебрець і мед. На маленькому вогні пасерувати 15 хв. Посолити і поперчити.
3. Викласти перець і цибулю в формочки для тарталеток опуклою стороною вниз. З листкового тіста вирізати кружки, трохи більші за діаметром, ніж формочки. Накрити перець тістом, краї тіста підвернути трохи вниз.
4. Випікати при 200°С близько 20-25 хв. хвилин. Тарталетки перевернути на тарілку, щоб перець виявився зверху.