Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крок перший. Обсмажуємо цибулю з морквою в мультиварці в режимі * випічка *. Додаємо ложку томатної пасти до них, тушкуємо ще чотири хвилини.
Крок другий. Додаємо нашатковану капусту, посипаємо її спеціями, перчимо. Капуста почне гаситися у власному соку, оскільки пустить сік.
Перемішуємо її. Можна долити півсклянки води.
Крок третій. Готуємо капусту 20 хвилин в режимі * випічка *, іноді перемішуємо її. Після цього відкриваємо консервовану квасолю, викладаємо її до капусти. Перемішуємо.
Крок четвертий. Готуємо тушковану капусту 1:00 в мультиварці в режимі * гасіння *.