Бабусині страви: "Тушкована капуста з квасолею в мультиварці"

Бабусині страви: "Тушкована капуста з квасолею в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 1 середня морква
  • 0,5 вилка капусти
  • Спеції
  • 1 баночка консервованої квасолі
  • Сіль
  • 1 столова ложка томатної пасти

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Обсмажуємо цибулю з морквою в мультиварці в режимі * випічка *. Додаємо ложку томатної пасти до них, тушкуємо ще чотири хвилини.

    Крок другий. Додаємо нашатковану капусту, посипаємо її спеціями, перчимо. Капуста почне гаситися у власному соку, оскільки пустить сік.
    Перемішуємо її. Можна долити півсклянки води.

    Крок третій. Готуємо капусту 20 хвилин в режимі * випічка *, іноді перемішуємо її. Після цього відкриваємо консервовану квасолю, викладаємо її до капусти. Перемішуємо.

    Крок четвертий. Готуємо тушковану капусту 1:00 в мультиварці в режимі * гасіння *.