Бабусині страви: "Тушкована капуста з помідорами"

Бабусині страви: "Тушкована капуста з помідорами"

Інгредієнти:

  • капуста: 1/2 качана
  • морква: 1 шт.
  • часник: 2 зубчика
  • помідор: 1 шт.
  • сіль, перець, орегано, зелень

  • Спосіб приготування:

    Сковороду поставити на вогонь. Моркву потерти на крупній тертці, покасти на сковороду, трошки залити водою і тушкувати 5 хв. на середньому вогні.

    Капусту дрібно порізати, додати до моркви, за потруби долити трохи води. Посолити, поперчити, додати орегано і дрібно порізаний часник. Тушкувати приблизно пів години на невеликому вогні під кришкою, періодично помішуючи.

    Коли капуста майже готова, додати дрібно порізаний помідор і залишити тушкувати ще 5 хв. Готову страву посипати зеленню.