Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Желатин залити водою і нагріти на водяній бані до повного розчинення.
Одночасно в іншій каструлі повинна нагріватися вода з цукром, приблизно 6-7 хвилин.З'єднати обидві суміші і збивати міксером на середній швидкості протягом 10 хвилин.Як тільки маса почне біліти, в неї потрібно додати лимонну кислоту, соду і ванілін. Швидкість додати, збивати ще 15 хвилин.
Готову масу перекласти в кондитерський мішок і видавити на деко, застелене пергаментним папером, потрібну кількість зефірної суміші.
При кімнатній температурі маса повинна підсохнути протягом 2-3 годин.
Готовий зефір можна посипати цукровою пудрою. Зберігати в холодильнику.