Бабусині страви: "Яєшня в перці"

Бабусині страви: "Яєшня в перці"

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 помідор
  • 1 солодкий перець
  • вершкове масло
  • сіль
  • чорний перець
  • зелень кропу

  • Спосіб приготування:

    1. Очищаємо перець від насіння, відрізаємо два кільця завтовшки один сантиметр.
    2. Розігріваємо змащену вершковим маслом сковорідку на середньому вогні. Кладемо наші часточки перцю та обсмажуємо їх з одного боку протягом три хвилин. Перевертаємо на протилежний бік, всередину кладемо 2 часточки помідора завтовшки пів сантиметра, додаємо сіль, чорний перець і смажимо дві хвилин.
    3. Акуратно розбиваємо по одному яйцю в кожен перчик.
    4. Приправляємо яйця сіллю та чорним перцем.
    5. Смажимо страву до повної готовності.
    6. Яєчка прикрашаємо свіжою зеленню кропу.