Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Макарони відвари у підсоленій воді.
Цвітну капусту розбери на суцвіття і провари 3 хвилини у підсоленій воді. Помідори опусти в окріп на 1-2 хвилини і зніми шкірку. Наріж помідори кружечками. Перець наріж кубиками. Базилік дрібно порубай.
У розігрітій олії обсмаж куряче філе, нарізане кубиками, посоли і поперчи.
На дно сотейника, змащене олією, виклади шар макаронів, потім куряче філе, болгарський перець, залий частиною сметани. Потім поклади шар цвітної капусти, помідори, базилік і приправи. Посоли і поперчи. Зверху виклади залишки макаронів, полий сметаною і посип тертим сиром.
Запіканка з макаронів готується в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин.



















