Бабусині страви: "Запечений камамбер з часником і травами"

Бабусині страви: "Запечений камамбер з часником і травами"

Інгредієнти:

  • сир камамбер -1 маленька головка (у коробочці),
  • чебрець (або розмарин) -1 гілочка,
  • часник -2 зубці,
  • оливкова олія -1 ст. ложка.

  • Спосіб приготування:

    Відкрийте коробочку з сиром. Розгорніть фольгу або папір, в яку запакований сир, і витягніть її. Сир покладіть в коробочку.

    Зробіть ножем кілька розрізів зверху і акуратно покладіть в розрізи шматочки часнику і подрібнені трави. Збризніть оливковою олією.

    Запікайте камамбер в розігрітій до 200 °С духовці 10-12 хвилин.