"БРЕШЕ І НЕ РОЗУМІЄ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БРЕШЕ І НЕ РОЗУМІЄ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Щодо заяви депутатки Безуглої про операцію "вагнерівців". Нацист Геббельс свого часу говорив, що брехня сприймається найкраще, коли вона оздоблена частиною правди. Саме за порадами Геббельса вчинили ті, хто писав звіт для Безуглої.

Безугла сказала, що метою операції було НЕ садити літак з "вагнерівцями" на території України. Метою було аби "вагнерівці" прилетіли в Туреччину де їх і мусили кинути за грати. Я переконаний - це правда. Ну справді навіщо ризикувати літаком і пасажирами, коли терористів можна взяти у Стамбулі - тепленькими? Але.

Для такої операції УЖЕ було потрібно, аби спецслужби України взаємодіяли зі спецслужбами Туреччини. Бо не можуть спецслужби України діяти на території іншої держави, без дозволу керівництва тої держави. Справа судді Чауса - доказ.

А як називається така спецпраця? Відповідь - вона називається міжнародна операція. А хто домовляється про співпрацю спецслужб аж на такому рівні? Відповідь - про це домовляються верховні головнокомандувачі, тобто президенти двох країн. Бо якщо раптом під час операції щось піде не так, саме вони нестимуть відповідальність за дії своїх спецслуб. Нікаше не буває, бо не буває ніколи. Домовлятися мусили президенти України і Туреччини... або президент Туреччини і зовнішьнополітичне відомство третьої країни, авторитетної настільки, що Туреччина з радістю пішла з нею на співпрацю. Наприклад - з США.

Але. Отут ми підходимо до другої частини заяви Безуглої, ніби Порошенко не санкціонував операцію по "вагнерівцях".

Ця заява - абсолютно примітивна брехня. Чому - я описав вище. Не міг таку операцію санкціонувати голова СБУ, голова СЗР, або другого управління Генштабу ЗСУ (ГУР ГШ). Або - прем'єр. Такі операції - не їхній рівень. Такі операції санкціонує ТІЛЬКИ перша особа, якою на момент початку операції був громадянин України Порошенко Петро Олексійович.

Безугла збрехала. І не просто збрехала. Безугла вкотре продемонструвала інтелектуальний рівень депутатів "Слуги народу". Оголосивши брехню, Безугла навіть не доклепала наскільки її підставили. Бо коли з'ясується що Порошенко операцію таки санкціонував, для Безуглої як для політика це буде смертельний вирок. З гарантією.

Раджу депутату Безуглій негайно відновлювати навички професії санітарки. Бо так, вона лікар. Але після таких заяв, не знаю хто ризикне лікуватися у ТАКОГО лікаря.