"Чергова дічь" - Джон Сміт

"Чергова дічь" - Джон Сміт

Чергова дічь від Маска про "двоюрідних братів" Росію і Україну вчергове показує, що з кашою в його голові Україна не працює. Наша дипломатія вже дозволила Путіну залити туди вигідні рашці нарративи про "Україна і Росія не є природніми ворогами", "найкращі ракети будували лише в спільній країні" (це коли винахіднику цих ракет Корольову, яким Маск захоплюється, москвоська нквдшна паскуда зламала щелепу і власноручно переписала українську національність на "рускій") і "відсутність руху спротиву на вже окупованих росією територіях" (це коли лише один дідок з нашого руху спротиву навів 10 ударів по Чорнобаївці, а інші регулярно наводять на штаби і аеродроми орків).

Але свої аргументи Маску ми не кажемо, з ним не працюємо, в Україну не запрошуємо. Бо наша дипломатія притримується формули посла мельника: "Фак офф, містер Маск!".

Ну то містер Маск сказав: "Фак офф, Юкрейн!" і тепер пропонує за наш рахунок домовитися з Путіним, щоб розбити його союз з Іраном і Китаєм у Третій світовій війні.

Пересічний українець тепер пише свої войовничі коментарі під постами Маска, зелена пропаганда таку реакцію радісно підтримує, але в тому й проблема: ми діємо реактивно, а не проактивно. І ніхто не хоче розбиратися: ЩО привело нас в ситуацію зараз, щоб розуміти, як з неї вийти, а ще краще - взагалі не потрапляти.

Такі компанії, як в Маска, це фактично окремі держави з бюджетами більше ніж у нас. Україна зобов'язана вести дипломатію з їх лідерами, як з повноцінними державними лідерами. І тричі плювати що вони там морозять. Наша задача здобувати їхні симпатії і залучати їх на наш бік з усім їхнім ресурсом. В 2022 році українським героям це вдалося. Тоді ж українській владі - це розбазарити. Не маєте мізків - запросіть Маска до героїв. Їм вдастся знову.

Під цілодобову хуцпу про Єдність Зеленський розпускає авторів злочинів проти нас: Портнова, Єфремова, Савченку, беркутівців, вагнерівців.

Бо це не ноунейм Татаров чи адвокат Єфремова Смірнов випустив Єфремова. Це зробив Зеленський, який взяв проросійських чортів в свою команду, дозволив їм це зробити і далі тримає у себе уже попри російське вторгнення.

Позітівні вішають лапшу про "покараного медведчука" (теж відпущеного). Та ти сам вже тут - "медведчук". Той молодим йурістом допомагав ворогу саджати патріотів, а тепер це робиш ти. Ти ставив "питання до Порошенка по кадрам"? Тепер вже твої власні кадри Баканов, Кулініч, Резніков і Рябошапка стали в суспільній свідомості новими - Пшонкою, Захарченком, Саламатіним і Якименком.

Ну а ти сам - прагнеш увійти в історію Володимиром Великим Другим, а запам'ятаєшся другим януковичем. От тільки у державного зрадника януковича за окупацію Криму є вирок. А у держзрадника Вови за "про*б"(с) Півдня поки нема. Наша задача - щоб з'явився.