"Чи мобілізуєтсья Слуга народу Арістов після Мальдів у піхоту?" - Юрій Бутусов

"Чи мобілізуєтсья Слуга народу Арістов після Мальдів у піхоту?" - Юрій Бутусов

Слуга народу Арістов полетів на відпочинок на Мальдіви в елітний готель, хоча виїзд за кордон дозволено тільки по службових питаннях. І дізнались про це не керівництво держави, і не правоохоронці, а знов журналісти. Державного контролю Слуги зовсім не бояться. Після скандалу в медіа Арістов подав заяву про складання повноважень.

 Після скандалів, коли серед Слуг народу викривали агентів ФСБ, зрадників, хабарників, ґвалтівників та крадіїв, здається, що виліт на Мальдіви не такий тяжкий злочин. .

Але Арістов - заступник голови комітету по національній безпеці та обороні.тобто один з тих, хто відповідає за війну та оборонне планування, від кого залежить наближення перемоги. Але на Мальдіви він літав не по службових питаннях, невідомо з ким зустрічався і невідомо що обговорював на Мальдівах.

Ця безвідповідальна людина чотири роки була одним з тих хто формував оборонну політику та відповідав за підготовку Украіни до війни. Вірніше, судячи по Мальдівах - не готував.

Це повна аморальність та підлість. Арістова варто б було притягнути до відповідальності.

Чи він мобілізується у піхоту, щоб на собі перевірити як він готував ці роки армію до війни? Такий потужний спонсор посилить будь-яку роту.