Чотири звички, які вбивають жіночу красу

Чотири звички, які вбивають жіночу красу

1. Недосипання
Перша звичка, яка вбиває жіночу красу - недосипання. Не намагайтеся закінчити всю невиконану роботу або танцювати на дискотеці всю ніч, жертвуючи сном. Здоровий міцний сон - це запорука гарного самопочуття, свіжого вигляду і стрункого тіла.

2. Сон з макіяжем на обличчі
Навіть після безсонної ночі не лінуйтеся доповзти до ванною і добре очистити шкіру. Залишки макіяжу на обличчі запалюються шкіру, викликають прищі, роблять зморшки більш помітними і призводять до передчасного старіння.

3. Високий каблук
Каблуки - це красиво ... і шкідливо. Ми розуміємо, що радити відмовитися від них повністю - це дурна затія, тому порекомендуємо чергувати низький хід і високий каблук. Це убезпечить вас від подальших проблем у майбутньому - хвороби хребта, сухожиль і артриту.

4. Неправильний розмір нижньої білизни
Дивно, але це теж вбиває жіночу красу. Це не тільки шкідливо, але ще негарно і незручно. Неправильно підібраний бюстгальтер порушує кровообіг і дратує тіло. Нижня білизна маленького розміру некрасиво перетягує шкіру так, що з'являються непотрібні складки. До того ж - натирає і навіть погіршує поставу.