"Чутки та факти" випуск п'ятдесят другий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" випуск п'ятдесят другий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Берислав, Херсонська область. База з бензовозами. Понад 100 "200" путінських "туристів", яких вивозили навалом чотирма ЗІЛ-130. Багато контужених, обпечених та покалічених вибуховою хвилею.

500 "туристів" із Бурятії та інших регіонів рф написали рапорти про звільнення з армії, щоб не воювати в Україні. Це лише те, що точно відомо.

ЗАПОРЕБРИКОМ

Мікрофюрер визнав "колосальні" труднощі з доступом до високотехнологічних товарів. Проте не все так погано для них. Ще збереглися ті, хто пам'ятає, як плести лапті та рахувати на паличках і рахівницях.

Більшість військових кораблів орків переведено з Севастополя до Новоросійська. "Друга армія світу" панічно боїться українських американських ракет.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Другий у світі за величиною ритейлер модного одягу H&M остаточно вирішив піти з російського ринку. Але є й позитив. На складах з часів СРСР ще зберігається багато ватяників. І ще є швачки, які знають, як їх шити. А вати на рф завжди було вдосталь.

В російському Ульяновську закрився завод DMG Mori Seiki – виробника точних верстатів та промислового обладнання. Проте не все так сумно. Ще є ті, хто знає, як працювати з терпугом.

Експерти кажуть, що вже у серпні економіка рф (вірніше, те, що від неї ще залишилося) увійде в стадію колапсу. Як зараз модно казати, "почується бавовна".

На РФ бізнес звернувся до уряду з проханням дозволити зменшити розмір етикеток на товарах, щоб економити папір та чорнила. Назад, в СРСР, хто пригадуеє, якого розміру були, наприклад, пивні етикетки.

ПРО СПОРТ.

У Бірмінгемі (США) завершилися Всесвітні ігри-2022. Це типу олімпіада неолімпійських видів спорту: дзюдо, карате, паверліфтинг, воднолижний спорт, кікбоксинг тощо.

Українські спортсмени здобули рекордну кількість медалей - 45, серед яких 16 золотих (рекорд), 12 срібних і 17 бронзових й уперше в історії посіли третє місце в підсумковому медальному заліку, пропустивши вперед лише Німеччину та США.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...