"Цинізм, який навіть риги собі не дозволяли" - Богдан Буткевич

"Цинізм, який навіть риги собі не дозволяли" - Богдан Буткевич

Знаєте, коли мене питають, кого я зневажаю більше - яника чи зеленського, чи то пак - льовочкіна чи єрмака - то я скажу, що єрмачню.

Чому?

Ну, бо навіть льовочкіну не прийшло до голови взяти людину з психічними розладами на роль "чорного язика".

Це я про те, що у кожної політичної партії і влади в нашій країні завжди є своя чорнорота істота, завданням якої є лити бруд на конкурентів і говорити все те, що нормальна людина не може. Чи навіть не нормальна, а така, яка намагається зберігати видимість нормальності.

У партії регіонів таку роль виконувала та ж ганя герман, кдбшна консерва.

Але вибачте - навіть у гані герман не вистачило б розуму займатися бодішеймінгом. До того ж - після того, як команда зеленського вже отримала жорстку критику за спроби наїздів на директрису Музею Голодомору.

І от - вилазить мар*яна безугла. І продовжує бодішеймінг.

Ви знаєте, тих, хто наймає на роботу людей з психічними відхиленнями у сподіванні, що за їх гнилий чос їм нічого не буде, я зневажаю навіть більше за тих, хто наймає просто медіа-повій.

Це такий цинізм, який навіть риги собі не дозволяли.

Один факт існування в команді зе безуглої - це вже тавро, яке ІМХО для будь-якої адекватної людини має бути стоп-краном на вічні часи на будь-які відносини з цими істотами.

Прочитайте, що пише ця істота (безугла).

Це просто пекучий сором.

Я просто не уявляю, як так може бути. І чому ця істота досі має мандат.

Може, давайте поговоримо про аутизм самої безуглої? Ну, бо ж можна про ожиріння. То чого ж мовчати про діагноз самої цієї сабжихи?

ЗИ: Власне, як і вето Зеленського на виділення грошей на музей Голодомору. Ну, бо цей персонаж скільки завгодно може ліпити з себе патріота - він так нічого і не зрозумів про країну, управління якою йому довірили інфантили.

І не зрозуміє.