"Де лапті, а де логіка..." - Олена Монова

"Де лапті, а де логіка..." - Олена Монова

Натрапила в телеграмі на інтерв’ю отого їхнього Козака балалайного (таке слово спаплюжив, крва) французькому виданню. Якщо раптом хтось не знає, то Дмітрій Козак є заступником голови Адміністрації президента Росії, а ще й представником зайвохромосомних на перемовинах по війні на Донбасі.

Як на мене, інтерв’ю вийшло дуже показовим, навіть я би сказала хрестоматійним. Бо якщо лаптям не вдається залякати, і на їх бикування ніхто вже не реагує так, як вони очікували, то лапті починають нити і скаржитись. Що ніхто не розуміє їх загадкову душу, не цінує, не любить, всі гноблять і намагаються в душу плюнути. Так і живуть в постійному очікуванні западла від всього світу, з тривожно затиснутою дупою.

В інтерв’ю Козак таки ниє. Хникає, як сучка, і жаліється на позицію держав Європи, які наразі підтримують позицію України в перемовинах щодо виконання Мінських домовленостей. Але якщо ти скаржишся, то ти фактично визнаєш і фіксуєш в часі і просторі поразку своєї держави на дипломатичному фронті, да, чувак? Це фіаско, м-да.

Оцей козак курця прямо каже про те, що позиція Євросоюзу та більшості країн Європи є «суперечливою». А все тому, що вони не прагнуть підтримувати намагання російської сторони видати своїх маріонеток з окупованих територій в якості сторони конфлікту. І про позицію Франції і Німеччини, які на перемовинах 26 травня підтримали позицію України (Нормандський формат) теж нахникав пів відра шмарклів, тоді обговорювався режим припинення вогню.

Так що, пацани, вас ніхто вже не хоче слухати? Не хоче сприймати вашу брехню, коли ви на восьмому році війни продовжуєте тулити про те, що на окупованих територіях є бодай одна самостійна смілива абізяна, яка приймає рішення незалежно від Москви? І ще й паралельно з роздачею російських паспортів на окупованій території, та одне це повністю руйнує всю пропагандистську мордорську конструкцію з гівна і палок.

Той геніальний стратег, який провів у Москві рішення про роздачу паспортів Росії в ОРДЛО та про участь цих «нових громадян» у виборах до ДержДуми, своїми власними руцями зруйнував усі політичні та пропагандистські конструкти, які дбайливо вибудовувались Кремлем починаючи з 2014 року.

Але де лапті, а де логіка, штови.