"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

New Voice: Зеленський не під запис зажадав від журналістів мовчати про корупцію в Україні, доки тривають бойові дії.

Про це розповіла головний редактор ZN Юлія Мостова, додавши, що про зустріч глави держави з пресою вона дізналася від колег.

За її словами, ЗМІ прийняли б ці умови, якби Зеленський хоча б запропонував їм повідомляти владу про порушення, але цього не сталося. Він сказав: “Мовчіть до перемоги. Якщо не мовчатимемо, жодної перемоги не буде”.

Зрозуміли, ніщєброди? Будете мовчати - буде перемога, не будете мовчати - буде отето всьо. Розкудахтались мені тут…


Оглядач The Washington Post Джодж Ф. Вілл: Дональд Трамп становить безперечну загрозу національній безпеці. Він однозначно підтримує Путіна, як і когорта республіканців у Конгресі, які, виступаючи проти матеріальної допомоги Україні, готуються дати Трампу можливість виконати свою обіцянку закінчити конфлікт «за 24 години». Це призведе до того, що Україна, зрештою, втратить ті 82% своєї території, які Путін ще не захопив.

У міру того, як світ стає дедалі небезпечнішим, клоунада серед претендентів на пост президента від республіканців стає дедалі нестерпнішою. Вони пропонують напасти на Мексику. Рон ДеСантіс обіцяє бензин по 2 долари за галон – це утопія. Хаос – це ремесло республіканського кандидата. І хаос набирає обертів.

М-да… І куди поділися республіканці на кшталт Рейгана чи Маккейна? Якщо і залишились, то наразі вони у явній меншості.


Після вчорашнього поранення російського «Буян-М» (корабль на ходу, але потребує ремонту) залишок ЧФ у найближчі тижні буде остаточно передислоковано до Новоросійська та Абхазії - Militarist.