Десять хороших новин на 4 грудня

Десять хороших новин  на 4 грудня

Непереможна українська армія набила за листопад майже 30 тисяч лаптів, угандошила їм 340 танків, 538 бойових броньованих машин, 66 РСЗВ, 39 установок ППО і ще всякого різного по мєлочі, включно з одним генерал-лейтенантом.

Наша постійна рубрика «командырявые». Котики і сонечки запакетили цілого генерал-майора, заступника 14 армійського корпусу Володимира Завадського. Підірвався на міні на Херсонщині. Я вапще не здивуюся, якщо на своїй.

Роком раніше цей каракулевий тікав з Ізюма під час нашого контрнаступу. Тепер мабуть вирішив змити свою ганьбу на Харківщині своїми блакитними кровями.

У Токмаку продовжується відстріл офіцерів. Цього разу прилетіло у штаб під час наради, як мінімум 14 уйобків – мінус.

«Афіцери, афіцери, ваше серце пад пріцелам…»

Подейкують, що пара майорів за цей тиждень на тлі стресу вже еволюціонували до істот з вищою нервовою діяльністю і намагаються з’їбонькать з Токмака шляхом раптово знайдених невиліковних захворювань.

Диво сталося у Свято-Миколаївському соборі на Тернопільщині – з нього зникли московські попи. Чарівним образом і пенделем від обліпленого грязюкою поліцейського чобота. До розчарування самих постраждалих, обійшлося без фізичного насильства. Архітектурна пам’ятка ж нарешті не тільки де-юре, але і де-факто повернулася у державну власність і вже скоро там служитимуть панотці здорової людини.

Країни ЄС узгодили передачу нам 50 млрд євро кредитів і грантів упродовж наступних чотирьох років. А Штати вже виділили $25 млн для підтримки української енергетики

Служба Божа України влаштувала вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії, а потім їм щось не пондравилось і вони їбанули ті ж самі колії ще раз. А це, на хвилиночку, головний шлях залізничного сполучення між Китаєм і болотами. Русня, зрозуміло, голосно верещала про перший теракт, бо російські потяги ж мирно собі їхали з краденим українським зерном, або що вони там везли, а вдруге вже завбачливо промовчало, бо досить і того, що МЗС виставило себе не весь світ обісцяними ганчірками з тією історією про Захарову, Болгарію і літак

Ой, це взагалі моя улюблена історія на цьому тижні. Лавров мав летіти на міністерську зустріч ОБСЄ у Північній Македонії. Дозвіл на проліт запросили в Болгарії. Та дала, але, коли літак вже наближався до її повітряного простору, делікатно зауважила, що в повітряному таксі не було обрано опцію pets, а Лавров взяв із собою свою дресировану абізяну.

Маша непатріотично відмовилася десантуватись у ліси на кордоні з Болгарією, тому літак з іще більш сумним Лавровим та його прес-алкаше 5 годин шукав собі вільний повітряний простір, поки не приземлився у Скоп'є, запізнившись на всі заходи. Нормальні люди за цей час вже встигли поїсти, сфотографуватися і роз’їхатися, залишивши на конференції тих, хто ще не бачив цього гівна мамонта і воно в диковинку.

На Камчатці 11 стоковиків переходили дорогу на шляху до їдальні, коли в них з розбігу врізався на машині 27-річний офіцер. Не помітив солдат, бо там були тільки духи.

Зато четверо переламаних тепер скоріш за все відкосять від війни в Україні.

Проект газопроводу «Сила Сибіру-2», який Кремль розраховує протягнути до Китаю, щоби замінити «Газпрому» втрачений європейський ринок, здається безнадійно повис. Китайці не хочуть інвестувати в нову трубу і хочуть, щоби росія заплатила за все будівництво, а потім ще дала знижку на газ. Попередньо закачаний СС-1 газ вже коштує КНР майже вдвічі дешевше, ніж європейським країнам. А «Газпром», нагадаємо, Кремлем майже розворований, бо весь прибуток іде на війну. Це ж що тепер, доведеться витрачати мільйони не на війну, на якісь труби?

Ще й з нафтою до других заклятих друзів – Індії, проблеми. Танкер з російською нафтою був ішов собі до Індії, як вже майже на підході його догнали американські санкції. І все, не пускають його більше ні в який порт, як од чумного шарахаються, бо вигоди від дешевої кривавої нафти не покривають збитків від сварки з США.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко

І з буднів червонокнижних звіряток. На полігоні Кузмінський у Ростовській області чмобікі вирішили погрітися у вогня. Все якісь час тривало мирно і навіть романтично, морпіхи відігрівали відморожені жопи і вже мріяли про гарячий чай, як раптом утренік прервала серія вибухів. Виявилося, що це генії військової справи розвели багаття біля розкладки боєприпасів і снаряд від РПГ-7 скотився прямо у вогонь. Восьмеро російських морпіхів залишили родини без лади, ще чотирьох добивають російські військові медики.