Долю Кримського мосту визначено! За що Кремль пресує патріотів? Невиїздний Путін! Суботній політклуб

Долю Кримського мосту визначено! За що Кремль пресує патріотів? Невиїздний Путін! Суботній політклуб

Ворог тисне на 5 напрямках відбулось 33 бойових зіткнення – Генштаб. Не лише міни: що заважає просуванню контрнаступу ЗСУ. Добалакався: Гіркіна затримали і арештували в РФ за наводкою ексвагнерівця Контрнаступ ЗСУ завершиться успіхом - директор ЦРУ Бернс. Росіяни активізувалися біля Куп’янська і Лимана: чи здатні вони перехопити ініціативу. Німеччина передала Україні перші 10 танків Leopard 1А5: обіцяють ще 90. F-16 в Україні - наступного року, а навчання пілотів - вже у серпні - Резніков. В ефірі телеканалу Еспресо Віктор Ягун - генерал-майор запасу СБУ, заступник Голови СБУ 2014-2015 рр


Уряд ПАР запросив у суду ордер на арешт Путіна: що це означає. За взаємною згодою: у ПАР пояснили чому Путін не приїхав на саміт БРІКС. РФ ставить під загрозу життя мільйонів: МЗС закликав Африку тиснути на Москву. Світ втомився від війни: президент Бразилії відзначився новою заявою. Не змогли домовитися: на саміті ЄС-Латинська Америка посварилися через Україну. В ефірі телеканалу Еспресо Олексій Гарань - професор політології Києво-Могилянської академії, науковий директор Фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва.


Туреччина без вагань вживатиме заходів, щоб захистити зернову угоду - Ердоган Ердоган закликає Захід врахувати очікування Росії щодо зернової угоди про що йдеться Росія вийшла із зернової угоди: які наслідки це матиме для України і світу. Продаж викраденого зерна і торги із Заходом: ISW про мету атак РФ на порти України. Залізниця і Дунай: чи є альтернатива морським маршрутам для транспортування зерна. Ми бачимо негативний вплив на ціни – в ООН засудили атаки РФ на українські порти. В ефірі телеканалу Еспресо Євгенія Габер - політологиня, старша аналітикиня Центру досліджень сучасної Туреччини та Сергій Лабазюк - народний депутат України, член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики.


Вибух на Керченському мосту: наслідки пошкодження логістичної артерії росіян

Пекельний маршрут: Росіянам пропонують їхати до Криму через окуповані території

За критику Президента: Зеленський звільнив посла Британії Пристайка

CNN: радник Макрона допускає, що Китай надає РФ підтримку у війні

Є багато питань: Лукашенко їде на зустріч до Путіна в Росію

У МЗС РФ: Лукашенко не отримає контроль над ядерною зброєю у Білорусі

Живіше всіх живих: Пригожин вигулькнув в Білорусі і далі критикує Шойгу

За 50 км від кордону з Польщею: армія Білорусі і "Вагнер" проводять навчання

Трамп у разі переобрання вимагатиме від ЄС компенсацію за зброю, відправлену Україні

Саакашвілі в листі до The Times: Путін планував вторгнення в Україну з 2004

Німеччина готова захищати Польщ, якщо РФ її атакує – Пісторіус

Німеччина передала Україні перші 10 танків Leopard 1А5: обіцяють ще 90

Західні території подарував Сталін: Путін погрожував Польщі на засіданні радбезу