"Ду-у-уже постраждалий..." - Елена Кудренко

"Ду-у-уже постраждалий..." - Елена Кудренко

Він каже, що від його рішення йти в президенти дуже постраждала старша донька. Вчитися вона буде тут, в Україні, хоча їй було б комфортніше вчитися за кордоном - щоб не було коло неї стільки охорони.

Дружина постраждала... Батьки - ду-у-уже постраждали...

Не можу передати словами, як від цього президентства постраждали ми. Другого терміну такого президентства хоче хіба що його оточення "друзів", які різко збільшили свої статки та посіли зручні посади. Мабуть, ніхто з них не хоче їх втрачати. Адже так зручно розподіляти грошові потоки - "це тобі, це тобі, це мені, це знову мені..."

На днях бачу - з'явилася реклама майбутніх концертів Кварталу 95. І вони, доречі, труть коменти). А серед перших 26 "вподобайок" - 24 негативні. А все через те, что рейтинг легко може змінитися на антирейтинг. І коли Зеленський мав рейтинг в плюс, і це впливало на популярність самого Кварталу 95 - то тепер саме його, Зеленського, антирейтинг, буде грати злі жарти з тими, які, на думку обуреного народу, мають відповідати за вчинки президента.

Він, доречі, не вийшов з чатів кварталівців та обговорює сценарії, бо, мабуть, у сфері геополітики вже все зроблено, "тишь и благодать".