"Дубінський волає що у СІЗО його добряче побили" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Дубінський волає що у СІЗО його добряче побили" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Мовляв сліди побиття встановила швидка, що приїхала на виклик. Дубінський тепер вимагає реакції міністра юстиції, генерального прокурора і голови нацполіції. Звісно Дубінський звинувачує в побитті ЗЕкоманду.

Побиття все ще діючого народного депутата то неподобство, навіть якщо він - Дубінський. Це не обговорюється. Але. Щось мені підказує що через набите рило Дубінського обурюватися не стануть ані прибічники Порошенка, ані прибічники Тимошенко, ані прибічники Тягнибока тощо. Навіть ОПЗЖ, думаю, промовчить. Про "Слуг народу" я просто не стану згадувати. Переконаний - ніхто не тявкне.

Правда така, що за життя Дубінський нажив стільки ворогів, що організувати йому мордобій за гратами могли захотіти дуже багато людей. Тож переконаний, це - почин. Рило рихтувати Дубінському будуть ще не раз.

До речі оцініть іронію долі. Прибічники ЗЕ довго смакували як по буцегарнях будуть гамселити порохоботів. Але першим кому розмалювали табло став "Слуга народу". За мовчазного сприяння тих таки "Слуг народу". Від долі не втечеш.